Första advent

Det fira jag med en snabba på sjukhuset och en snabba på vårdcentralen. Hälsade på mormor lite sen hem och nu ikväll jag jag bara lyssnat på musik packat väskan till imorgon! Inget adventsfirande iallafall! Aja det kommer tre till!
Peace!


Torsdags mys med Doris!

Har bara varit hemma idag och sovit inte mått super bra. Det var väl behövt! Så nu sitter jag i soffan med en varm brasa och tända ljus framför mig och Doris i knät!
Hoppas ni har en lika underbar och mysig kväll som jag har!
Peace


Checka

Jag hade tänt lite ljus och när jag kollade på det nu 2 timmar senare ser jag detta! Haha asp kan det gå ;)


Mumsigt!

Nu har jag precis bakat scones. Mycket gott!
Peace


Love!

On the days I can't see your eyes,
I don't even want to open mine.
On the days I can't see your smile ,
I'd rather sit and wait awhile.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without just isn't fair.
For the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.Then I go weak in the knees, Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cheshea. Yes I'm sweeped off my feet, Oh my heart skips a beat. 'Cause theres really only one thing to say. God damn your beautiful to me!❤


On the bus!

Nu är man på bussen mot skolan! Lite sen kanske hehe! Gick till vårdcentralen men det var mycket folk och hade inte tid med det så jag tog bussen istället ;)

Jag älskar dig!

Peace


Tåget hem!

Har precis satt mig på tåget som ska ta mig hemåt. Jag har precis varit hos Pontus och myst lite. Efter en riktigt bra och mysig dag ska jag hem!
Peace


Go eftermiddag?

Idag har jag inte gjort så mycket. Var med på första dansen kollade på andra känns som om jag har fått feber :/ hostan har fortfarande inte gått över :/ efter dansen hade vi svenska, snackadenlite om illiaden och homeros och allt det där tråkiga :p sen följde jag med olivia till vårdcentralen i åhus. Efter det köpte vi ostbågar och kollade vänner :) mysigt! Nu sitter jag på bussen mot stan och lyssnar på musik!! What à day brow ;)
Peace


Can't sleep

Jag vet inte riktigt vad det är med mig idag jag är bara så känsloladdad. Jag skulle kunna skratta, gråta eller få ett utbrott när som helst utan anledning och jag vet inte varför. Just nu sitter jag och lysnnar på gamla låtar, ganska deppiga faktiskt.. Känns som om jag kanske skulle kunna gå i ide och vakna upp jätte glad och utvilad till sommaren. Men ja, jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig men jag antar att alla har  sånna här dagar eller?
Kanske bara jag som är konstig..

Det skulle faktiskt kännas bra om det regnade  eller snöade. Men jag vet inte för jag tror inte att jag tycket om verken regn eller snö.. Och det får gärna vara mörkt och det är det ju med så det är ju ett plus eller ja jag vet inte. Jag tror att jag ska sova nu haha GODNATT!♥




The way..

.. back home is far and sad. You know what they are going to say. They have always right.. Ye Im walkin home.


Ush, jag är fruktansvärt trött och vill bara sova. Men innan gör jag gör det ska jag borsta tanden och packa väskan till imorgon så jag inprinsip bara kan gå upp innan jag ska gå till bussen. Hoppas jag kan gå och lägga mig snart!
Idag började jag dagen med att  dansa och det gick väl helt okej. Sen hade vi kulturhistoria då vi gick runt i datn och letade efter pelare och tak som är designade efter det antika grekiska pelarna och tacken. det var helt okej. Efter lunchen hade vi håla då fixade jag o kajsa lite på våran dans och ja det gick nog ganska bra skulle jag tro! På idrotten hade jag, kajsa, Olivia & Sofia rörelse till musik. Det gick bra! Vid fyra tiden började matten. Fick till baka provet och det gick bättre än väntat men kunde gått bättre. Under matten kände jag hur trött jag var. Det känns som om jag har  typ 300000 påsar under ögonen och är helt slö. Så snart ska jag äntligen få sova !
Vi säger så !
Peace

I believe in memories because they look so,
So pretty when I sleep
And when I wake up you look so pretty sleeping next to me



Godmorgon

Då sitter man på bussen mot skolan. Jag önskar att låg i sängen och sov!!!
Dans första lektionen, okejdå jag klarar mig!


5 månader

Tack för att du lyser upp mitt mörker. Tack för att du alltid lyssnar på mig när jag pratar, även om det inte är något viktigt så lyssnar du. Tack för att du tar hand om mig på bästa sätt. Du är perfekt. Du är som prinsen i alla sagor, räddaren i nöden, den snygga och stiliga gäntlemannen som man bara kan drömma om! Jag behöver dig mer än något annat. Älskar dig med hela min kropp och själ. Du är som den fina snäckan man gick runt och letade efter på varje strand man var på undersommaren när man var liten. Du är den som det inte finns många av den som tog så lång tid att hitta men när man minst anade så fanns du där. Det är så svårt att beskriva vad man verkligen känner när det inte finns ord starka nog att verkligen förklara. Du är en toppen kille och sånna som dig finns det bara en av och det är du och du är min, jag är din, vi är vi & och vi är underbart. Stanna med mig så här så länge du kan och helst alltid. För att få ha dig så här, så nära mig är det bästa jag vet. Det finns inget finare! Jag älskar dig Pontus Nilsson❤


Söndag kväll!

Då var det söndag igen! Denna helg har gått riktigt snabbt!

I fredags firade jag och älskling att vi har haft fem underbara månader med varandra idag! Han bjöd mig på mat & sen bio. Vi kollade på "in time" den var faktiskt bra! Jag hade en underbar och mysig kväll men min plutt!

I går var jag på Ikea med mamma och kollade lite. Det var ganska mycket folk och ganska mycket korkade människor så jag och mamma flydde fältet och körde till Elgiganten i Hässleholm istället. Där hittade vi zero så vi åkte till maxi och köpte lite vanliga Saker som tandkräm osv. På kvällen gjorde jag inget mer än att sova! Riktigt skönt må jag säga!

Idag har jag skrillat ( åkt skridskor) med Kajsa i en timme typ det var kul och jobbigt! Jag var bättre än vad jag trodde att jag skulle vara! När vi var klara gick från ishallen in till stan och det är typ 2 km sen hyrde vi film och tog tåget hem
Till mig. Vi gick från stationen hem till mig vilket också är typ 2 km lite mindre kanske så idag har vi gått runt 4-5 km plus åkt skrillor så nu är jag ganska trött! Godnatt
Peace


Godmorgon

Då sitter man på bussen mot skolan! Trevligt trevligt eller ja jag hade ju hellre legat kvar i sängen någon timme till ;)

Baby when i get Down i turn to you, i know it isn't hard to say.
Just when this world seams mean and cold our love comes shining red and gold and the rest is by the way. So why worry now? ❤


Onsdags kväll?

Jadå en och en halv timme till ;)
I veckan har det inte hänt så mycket faktiskt bas det gamla vanliga skolan och så!

Idag har jag varit i skolan etter det stack jag och Kajsa till teapot och åt mat och fikade! Riktigt mysigt!
Nästa gång ska jag prova deras Tea så mumsigt! Ett riktigt mysigt fik!
Nu i kväll vag vipp teatern och kollade på en bra och roligt föreställning!
Tror den hette kung liear eller något sånt den är skriven av ingen mindre än Shakespeare men den var gjord med en modern tappning och med improvisation och komik!
Nu ska jag sova godnatt!
Peace and love!


Grattis

Grattis på 5 års dagen lillebrowr!

Just nu sitter jag och äter glass, mjukglass med smak av päronsplitt ;) gott!
Jag har inte sovit så mycket i natt har haft sjukt mycket hosta och sen har Doris ( the kitten ) sovit i min säng och jag har vaknat av henne för hon har vatt uppe och busat lite inatt med hehe!

Peace


2011- 11-12

Tjenare mannen!
Idag har inte gjort så mycket! Jag har passat min bror och katten! Och menades jag gjorde det kollade jag på ett avsnitt av Jersey shore och bara tog det lugnt! Farmor har även varit hos oss och fikat och kollat på katten!
Runt 4 gick jag hem till Julia och pratade lite! Nu ikväll har jag rotat lite och varit ute och gått med min syster! Hoppas ni med har haft en bra dag!
Peace and love My friends!


Godnatt & välkommen hem!

Hejsan hoppsan !
Då har man vatt i skolan idag och sen hem och fick reda på att vi skulle få en katt idag. Mamma och pappa kom med katten runt 1830. Jätte söt katt!
Nu i kväll har jag haft en idol och myskväll med älskling!
Älskar dig så otroligt mycket!
Hoppas ni med har haft en bra fredag!
Godnatt
Love


Go kväll !

Har bara dansat idag typ ganska skönt men känner hur träningsvärken kommer prägla mig imorgon 😳
Har även vatt med
Älskling men var jätte trött så sov typ bard men det var mysigt iallafall :) peace ❤


Godmorgon!

USH kallt och grått ute man blota ju Depp, tänk när det var sommar och varmt o skönt. Örk på detta vädret..

Aja, jag provade ett nytt schampo idag och det verkar bra, luktar gott iallafall haha, alltid något.
Just nu sitter jag och väntar på tåget, det är typ en halvtimme tills det går :/ typiskt att man ska va så seg på morgonen så man missar bussen :(
Idag har vi dans dans lunch sv dans jag klagar inte ^^
Ha en bra dag!
Love


Tjänare!

Dålig uppdatering jag vet! Jag har inte riktigt tid, inte för att jag gör någon men det känns bara som om jag inte riktigt har tid men jag ska försöka att iallafall ladda upp ett inlägg om dagen så ni iallafall har lite koll på vad som händer i mitt liv.

Just nu ligger jag i sängen och för en gångs skull så är jag inne på datan. Jag har märkt att efter jag fick min iphone så har jag knappt varit inne på datan alls men det är väl det som är meningen antar jag!

Jag och Pontus har bestämt eller ja mest Pontus har bestämt att vi ska ta två eller tre dagar och kolla på alla Star Wars och Sagan om ringen Narnia Pirets och vilka fler filmer det nu va. Jag har då inte sätt alla dessa och det tyckte han självklart att jag ska göra. Efter lite tjat och "hot" eller ja så kan man inte kalla det egentligen men jag gör det iallafall så gav jag med mig. Så någon helg snart så är det film maraton som gäller. Vad han inte vet är att jag komma tvinga han och kolla på massor utav filmer som jag tycker som jag vet att inte han tycker haha. Eller jag kanske är lite taskig då? Nae det tycker jag inte!

Ojoj. För en gångs skull känns det som om jag har skrivit ett långt och ganska vettigt inlägg ändå. Annars brukar dem va korta och konstiga. Jag vet inte riktigt vad ni gillar att läsa såna här inlägg eller korta och cp? Säg gärna till! Eller så långt blev det kanske inte kändes kanske bara som det. Hehe.

Aja jag kanske kanske kanske bloggar mer senare ikväll annars får ni sova så gott och ha en skön natt!

LOVE ♥

6 november

Idag:
Promenad med vovven
Städat
Ätit
Stallet
Promenad
Pirets of ... Senaste filmen

Nu: polaroexptessen on!
Godnatt!

Jag älskar dig Pontus ❤


Go kväll!

Jag har haft en underbar dag med min sötnos idag och det hoppas jag att han med har haft!
Älskar dig så otroligt mycket, i mitt hjärta finns bara du. Du är det finaste och bästa som finns!
Ni får ha en fortsatt bra kväll gott folk!
Love


GRATTIS ÄLSKLING!

Idag fyller älskling år! Grattis grattis! Har precis gjort mig i ordning och nu väntar jag på att mamma ska köra mig till stan så jag kan fira min sötnos! Grattis igen!
Love


Säng dags!

Då ligger man i sängen och kollar på filmen "hopp" och har lite godis! Snart dags att sova. Waow! Hehe natti natti!
Peace & love 


Kvällen är räddad

Nu blir det lite film och honungs melon o lite godis!
Kvällen är räddad!


Stan med mormor

I stan med mormor handlat en tröja, nu sitter vi på torget och äter clementin 
Mysigt mysigt


2 November

Igår åkte jag o Kajsa in till stan halv 1 och dansade till 3. Åt tacco på trendi sen köpte vi present till älskling med Calleponken! Runt 5-6 åkte jag o älskling hem till mig mös lite med film och vindruvor mysigt mysigt!

Nu har mamma äntligen beställt min jakcka från Nelly.com skönt säger jag bara! Ska snart göra vi mig äta middag sen in till stan med mormor 
Love


RSS 2.0