Im afarid

En känsla.
Det känns när jag vaknar. 
En dag utan början.
En saga utan ord.
Tiden läker ingenting,
det har gått flera år.
Det är svårt att vara stark,
& hålla modet kvar.
I will not breakway,
I´v learned the hard way.
I fell so hard,
Never let it get that far.



Love at first sight


image description
Jag kan ju men säkerhet säga att för mig var det love at first sight. Jag älskar min pojkvän över allt annat på denna jord. Det hela började med hej och än fortsätter all kärlek flöda. Den växer mer och mer för varje dag. Det inte slut. För varje timme som går bir jag bara säkrare och säkrare på min kärlek med honom! Det är den finaste och mest underbara killen man kan hitta. JAg tänkte skriva lite till dig älskling och se om jag kan förklara lte hur mycket du faktiskt betyder för mig! 

Pontus Nilsson,

Idag i denna stund skulle jag med säkert kunna säga att jag hade kunnat ställa mig på ett altare på en strand på en kulle eller var som helst och säga ; " Ja, jag är din. Du är min man. Snälla ge mig ditt efternamn, jag är beredd att ge dig min kropp och själ, jag är beredd att ge dig min framtid." men tänk om inte du skulle kunna göra det samma för mig? Jag vet att du älskar mig. Jag vet att du skulle kämpa tills du inte orkade mer. Jag vet att om något skulle hända mig skulle du komma så fort du kunde, även om du var på andra sidan jordklotet skulle du försöka komma till mig så fort du kunde. Jag skulle göra det samma för dig. Om du hade fått en sjukdom och legat på sjukhuset i flera månaderhade jag stannat där med dig tills du inte hade velat ha mig där. Jag hade aldrig lämnat dig. Hade du legat i koma hade jag hållt din hand tills du hade vaknat igen!

Jag vet inte riktigt vad jag försöker komma fram tilll men jag gör vad som helst för denna dig. Vad som helst. Vad som. Jag älskar dig verkligen! Trodde aldrig jag skulle hitta en sådan stark kärlek! En dag skulle jag vilja att små barn precis som dig ploppade ut ur min kropp! Jag vill dela mitt liv med dig! Jag är din så länge du vill ha mig och ingen kan ändra på det! Ingen mer än du. Den dagen du ber mig gå, den dagen kommer jag gå. Men jag hoppas att den dagen vi skilj åt kommer va den dagen döden delar våran väg till två! Du är så sjukt underbar och bäst! Så vacker och fin. Det bästa av allt är att du faktiskt är min!

Ha en fortsatt bra kväll älskling!

PEACE

This day

Ja då var denna dagen snart passerad och jag har inte gjort så mycket!

Men.. För en stund sedan var jag och min kusin ute och gick och fatiserade om resor osv.. Och till slut hamnade vi hos min farfar och Ulla. Det var väl trevligt att träffa dem också, men dock har jag inte fått något gjort. Visst kan jag göra det nu mendet pallar jag inte riktigt så jag skuterupp det igen och tänker gör det på rasten imorgon har ändå lång rast så det är lugnt.

Jag har funderat på en sak men jag tardetpå nästa inlägg faktiskt ses där!
PEACE

Ae

Ja, vad ska man säga egentligen.. Jag slutade ganskafort farktiskt.. Jag är inte så bra på det där med att plugga visst.. så ja.. Jag gör det senare.

Varf gör man alltid så? Blir irriterad på mig själv men ändå ändrar jag inte på det. Jag blir riktigt arg på mig själv. Blir frustrerad men ja jag är väl som jag är LAT antar jag?


SÖNDAG..



Ja gott folk... Då var det söndag änu en gång. Igår hade jag det väldigt trevligt det hoppas jag även att Kajsa och min bröder hade.

När vi hade kommit hem från bion kollade jag och kajsa på en film som var helt okej, ganska bra ändå, eat pray love tror jag den hette. Den slutade lagom till melodifestivalen. Självklart tyckte jag att dead by april var bäst men blev ändå förvånad att dom gick viade men det tycker jag bara är bra i och försig!

Idag har jag och Kajsa inte gjort så mycket. Mest lyssnat på lite musik och ätit lite av godiset som blev över från igår. Jag måste säga att jag har haft en trevlig helg ändå. Hoppas på en ny trevlig vecka också!

7 dagar kvar tills Pontus är hem kommen och jag får träffa honom.. Har aldrig kännt en sån här saknad förr!

Ja nu ska jag egentligen plugga men det verkar som om jag sköt upp det lite... Får väl blogga lite senare dåda..
PEACE MATES



4 Februari

Nu har det snart gått en månad sen jag bloggade sist. Det har inte funkat att blogga i mobilen och det funkar fortfarande inte, Igår åkte min älskling till åre och kommer hem om en vecka. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på medans han är borta det kommer väl mest bli, läxor som kommer bli gjorda eller kommer jag inte göra något alls.. Men idag ska jag kajsa elias och tim kolla på mästerkattten i stövlar och sen ska kajsa sova här inatt. Imorgon ska jag bara sitta hemma och göra läxor tråkigt nog. Jag är ganska trött på mitt tråkiga liv jag gör verkligen ingenting men det känns inte som om man kan göra något utan pengar och just nu måste jag faktiskt spara mina pengar tråkigt nog. Imorgon ska jag även se om jag kanske kan lämna ut lite CV;n i hemtrakterna också. Just nu känns det som om jag skulle kunna vad som helst för ett jobb. Men riktigt så är det ju inte.. tur är väl det men jag villverkligen ha et jobb. Synd bara att man fortfarande går i skolan. Det är ju svårare att få jobb då. I wanna run with the wild horses, I wanna be just like you.

RSS 2.0