Påväg hem

Då sitter det 3 beavikna människor i denna bilen och 12000 fans utanför Malmö arena som är besvikna! Hoppas Rihanna kommer tillbaka snart iallafall! Krya på dig!


In the car With kajsa


Watch out

Ready or not here we come you cant hide!


Färdig...

Då har man gjort vi sig väntar bara på att Kajsa ska bli klar med ;)
Sitter och kollar på misukvideos på youtube ;)
Kärlek på det höres !


Uey

Wazup wazup frulle or what say o o o o o o o hahaha jaa... Dags för frukost snart ;)


Godmorgon!

Godmorgon godmorgon! Vaknade precis hos Kajsa och trodde att klockan var 11 -12 så att vi hade bråttom men som tur e är klockan bara 9 hehe! Idag är en toppen dag, ner till Malmö vid 1-2 sen Rihanna ikväll ;) inte illa!!
Ni får ha en bra morgon.
Love


Lite kul får man väl ha ;)

Hoppas ni får ett gott skratt ;)


Mys!

Mys nu med lite gott och katten i hatten!
Sjukt bra söndag!!
Love


Hahahaha

Sitter på bussen med Kajsa och låter fantasin flöda! Roligt roligt!

"försöker du gömma dig från mig?! Vad ska man göra med din. Du är en sån buse!"


Stan med Kajsa!

Då är man i stan med Kajsa! Vi har handlat lite söndags mys. Chips fanta och choklad. Bussen till Kajsa går inte förrens 1800 så vi är hos hennes mormor o morfar och äter melon mums!


.

I belive in karma, what you do, you get in return. I belive the gras are grener on the other side.


Godmorgon!

Varför är jag vaken nu när jag borde sova? Jag är trött men kan ej sova :o
Det går ju ännu mindre nu när min bror börja skrika med...
Ha en bra morgon... Jag ska förska!


Wow wow wow lördag kväll?

Ja då var det redan lördag kväll... IGEN! Just nu ligger jag i min systers säng och kollar på 17 again!

Igår var jag med Maja och Emma och kollade på idol! Amanda du är bäst utan tvekan! Vi var även ute och gick till kl1-2.

Idag har jag putsat, spacklat & målat talet på mitt rum. Jag ska försöka hinna och göra samma sak imon så mitt rum kan bli färdigt! Har även solat och ätit pizza!

Nu tänker jag fortsätta kolla på film sen sova! Godnatt!!
Love


Godmorgon!

Godmorgon!
Nästan precis vaknat! Ligger i sängen och funderar på vad jag ska ha på mig idag. Kan inte riktigt bestämma mig! Nej men nu ska jag ta tag i mitt liv och göra vi mig o packa väskan!
Love


GODNATT!

Nu ska jag sova! Hoppas ni får en skön natt med mycket sömn! För det ska jag ha. Nattinatti sov så gott.
Love


Plugg dax

Dax för mig att plugg naturkunskap örk :( jag vill sova :/


Schoooool!

Sitter i skolan, har precis ätit och ska snart ha kulturhistoria. Jag längtar INTE! det är nog det tråkigaste jag vet.
Aka nu ska jag njuta av minuterna som är kvar!
Love


Godmorgon!

Godmorgon Torsdag!
IDag är jag vaken och jag kan ta det lugnt det känns bra!
Hat dock inte sovit skönt i natt har ont i hela kroppen :(
Jag hoppas på en bra dag iallafall!
Kärlek!


Du är världens bästa!

Tänk att just jag fick chansen att träffa en så underbar människa som dig. En människa som verkligen bryr sig om mig. Du är vacker, både insidan och utsidan. Du är helt perfekt för mig. Ett leende av guld, ögon djupare än havet och utstrålning starkare än solen. Du är min perfect match. Jag kan verkligen va mig själv med dig och jag hoppas att du kan va dig själv med mig. Jag älskar dig något otroligt mycket & jag skulle inte kunna tänka mig mitt liv utan dig. Du är världens bästa!


Gone?

Hej! Jag vet att det var ett tagsen jag skrev nu men jag lever! Har inga pengar på mobilen vilket påverkar min uppdatering eftersom jag inte har något internet :/ men jag ska försöka skärpa mig ;)
Kram


Fredag kväll!

Nu är det fredag kväll och jag är trött!
Idag har jag skrivit lite på engelskan och kollat lite på bad som krävs för att starta en egen förening. Jag och Kajsa har funderat lite på det, vi får se hur det blir med det.
Kvällen kommen antagligen spenderas framför tvn med mamma men får se ;)
Ni får ha en bra fredagskväll!


Nu e jag trött

Är sjukt trött nu.. Dansat halv varje timme sen 2 inte för att det är såå jätte jobbigt men har inte ätit någon riktig mat idag :/ aja bara en kvar nu sen hem! Yes!!


Uppe o klar!

Nu har jag gått upp och duschat och ätit snart ska jag o Kajsa ta bussen in till stan ;)
Chinheling!


Godmorgon!

Har precis vaknat och ligger fortfarande i sängen :p
Trött är jag men sånt är livet!


Dagens roligaste ;)

Jag tror han har skaffat silikon muskler! Hahahahahah


Kosan!!

Mat på kosan med Kajsa ;) mycket gott ;)


?

I have to fall to lose it all but in the end it dosent even matter.


Tjaaaa!

Då sitter man på bussen mot stan igen! Har inte hunnit uppdatera förlåt men det är öite stressigt inför gymnasiemessan på arenan imorgon. Vi har inte hunnit öva med dom som ska spela till oss och som det ser ut nu kommer allt gå åt fanders imon. Men jag kommer göra min del så får dom göra sin del liksom :p
I natt ska jag sova hos Kajsa. Vi ska öva lite på bad eftersom vi är dom ända som ska dansa den så känner vi lite press på det. Men det kommer bli bra :)
Kärlek på det ha en bra onsdag!


.

Love is a verb, love is a doing word. Fearless.


Vad glad jag bli!

Yes det funkade !!!!


Whaaaat?

Kanske det funkar nu ...? Vet inte vad som händer men det verkar ha slutat funka eller något för har inte kunnat lägga ut inöägg från mobilen i några dagar nu :0
Nu sitter jac iallafall på bussen på väg hem sen ska jag till stan igen och va men pontus hihi ;) ha e. Fortsatt bra tisdag ;)


yeye

Här kommer två bilder från kajsas födelsedag !
image description
image description

Meeen...

Jag vet inte vad det är med min mobil men jag har inte kunnat publicera några inlägg tyvär!
Men jag vet att min farfar ville se några bilder jag har tagit och här har du dom :)
Idag har jag inte gjort så mycket, har packat och duschat o kollat film typ.
Jag ska sova hos kajsa i natt pågrund av att vi ska dansa på gymnasiemessan på torsdag och vi kan typ inget på den dansen så vi ska fixa på den ikväll. Kommer bli kul kul !
Uppdaterar mer hos kajsa iKväll!
Ha en fortsatt bra söndag ! Kram

Idag är det ingen vanligdag för idag är det KAJSAS födelsedag !

MASSA GRATTIS TILL DIG HARRY!! vi kommer fira Kajsas dag med en middag på rosegarden och sen lite tårta hihi ^^ grattis grattis !!


Im On My way

Då var man på väg till skolan.
Det är ju inget trevligt väder vi har idag is kallt ute nu känns det verkligen att det är höst ;( förlåt för dålig uppdatering igår men det betor på att det inte funkade att publicera inlägg:/


Godmorgon!

Rise and shine gott folk!

Ligger fortfarande i sängen jag lovar jag ska snart stiga upp :) men just nu orkar jag inte. Jag känner att jag har sovit konstigt i natt har ont i hela kroppen o det kan va därför jag fortfarande är trött för jag brukar va pigg när jag vaknar men nej nej inte idag :/ jaja jag får väl ta mig i kragen nu och gå upp öörk


Onsdags mys

Så nu har man lagt sig i sängen (riktigt gött) och laddat med en liten cola och ett litet choklad och en bra film, juno is on. Tror det är 4 gången jag ser den, men som sagt en bra film ser men ju mer än en gång. Lite onsdags mys skadar väl inte?
Aja ha en fortsatt bra kväll och godnatt dudes :)


Mumsigt!

Nu har man gjort en veggoburgare mycket god! Nu är jag redigt trött och tänker bara fortsätta min kväll framför tvn i soffan! Ha en fortsatt bra kväll gott folk!


Heeeem

Då sitter man på bussen som ska ta mig hemåt. Känner mig trött men pigg haha
Ska hem och fixa lite på mitt rum så det kan bli klart någon gång.
Just nu delar jag rum med mig bror för jag renuverar kan ta en bild på mitt rum sen så ni kan se före och efter ;) förhoppningsvis är det klart i slutet av denna månaden;)
Och anledningen till att det inte är klart ännu är för att jag inte orkat göra något på det men nu ska jag ta mig i kragen och göra det klart!


Yey...

Sitter på sv lektionen och jag är trött men har fullt med energikvar ;) har haft 2 långa dans lektioner idag redigt gött faktiskt och sen ska jag dansa lite till nu efter sv ;) höhö me like yeee!!


Ensamt :o

Sitter helt själv i danssalen ingen annan har kommit stakars mig :( men olivs kommer snart hihi great!


Godmorgon!

Godmorgon godmorgon mitt sista inlägg igår eller ja det som skulle bli mitt sista inlägg igår kunde inte publiceras ledsen för det. Men nu sitter jag på bussen mot skolan och den är fullproppad örk.. Men dom flästa hoppar av i önnestad som tur e hihi!


På väg hem!

Då sitter man på tåget som snart går hemåt. Har varit med min pojke som var så gullig och köpte cola och choklad till mig hihi så söt ;) vi kollade på the hangover 2 den var ganska bra men dålig kvalité på den bara :/ jag har haft en bra och mysig dag i dag hoppas ni med har haft det!


Yow

En lektion avklarad och nu bara en timmes sv kvar! Och med denna knaskompisen blir det nog inga problem ;)


Yea!

Godmorgon sory att jag inte updaterade mer igår men jag mådde inte så bra hade riktigt ont i magen :/ nu sitter jag på bussen på väg till skolan och lyssnar på. Good life - one republic riktikt bra låt faktiskt ;)
Ha en riktigt bra dag i värmen och solen för det ska jag !!


Ush...

...usch nej, nu är det dags för idrott men jag orkar verkligen inte. Mår lite illa och har ont i magen ;( orkar verkligen inte skulle vilja sova nu!!!


Maaaat

Då har man dansat och haft kulturhistoria ;) det gick faktiskt bra :) nu är det dags för mat och vi beslutade oss för en potatis på graffiti ;) mums


Tillbaka blick...

... Efter att Kajsa hade varit i Grekland följde jag med henne till Öland. Där Bode vi i en liten stuga. Det blev inte så mycket med att bada o havet eftersom jag är en liten badkruka ibland hehe men vi besökte ölnadsdjurpark och där hade jag o Kajsa väldigt roligt. Vi kollade på alla söta djur och åkte någon enstaka karusell men vi blev väldigt besvikna när dom hade tagit bort den roligaste :/
Efter det gjorde jag inte så mycket fram tills skolan började och då började jag då i 2:an och det är väl helt okej men så är det ju alltid men eftersom man har underbara vänner vid sin sida så blir allt mycket mycket roligare :)
Just nu rullar bara livet på och jag är lycklig! Har världens bästa vänner och världens bästa pojkvän bättre kan det inte bli ;)
Man kan ju inte säga att det är så hemskt mycket som har hänt sen sist men ändå ;)


Godmorgon!

Är ganska trött och klockan är inte så mycket men jag är iallafall påväg till skolan :) som tur är hinner man iallafall vakna på bussen innan det är dags för skolan. Idag kommer jag att börja dagen med dans får se hur det går eftersom hjärnan inte brukar vara med så här tidigt hehe :p


Im back On track!

Hej alla läsare! Eller ja om det nu finns några kvar:s iallafall är jag tillbaka på heltid nu och jag kommer inte att försvinna denna gången ;) Nu har man äntligen befriat sig från Facebook och jag kommer inte att gå tillbaka dit! Tycker sidan har blivit mycket tråkig och alldess för personlig så NEJ TACK! blogg istället hihi ^^ känner mig som hemma igen.

Men nu tror jag att jag ska sova! Under dagen imorgon tänker jag berätta lite om vad som har hänt sen jag bloggade sist! Godnatt på er :) 


Ps. Kunde inte ladda upp någon bild ska se ifall jag får det att funka imorgon :) ds.


RSS 2.0