9 januari

Idag har jag varit på sjukhuset och först röntgat matstrupen och svaljet. Det gick bra och såg fint ut! Efter det var det dags för allergimottagningen och då visade det sig art jag var allergisk mot kvalster och gräs! Fått medecin så nu då i'm back u know!
Peace


Känner mig grymmt duktig!

Igår dansade jag balett för sista gången nu under lovet kanske börjar till våren vem vet! Efter det träffade jag Olivia i stan och då gick vi och åt mat på Trendie. Efter det gick vi runt och dela ut våra CV:n lite övet allt. Vi är riktigt taggade på att jobba hihi! Det hade varit riktgit skönt att ha ett jobb och tjäna mycket pengar och sedan flytta! Kännde mig så gilma duktig som faktiskt tog tag i saken själv och gjorde det! Får jag inget så får jag ju inget helt enkelt men kanske får ett sommarjobb iallfall och det är ju inte helt fel för efter sommaren kanske man blir anställd och det hade ju varit nice! Eftermiddagen, kvällen, natten & morgonen spenderade jag med min underbara pojkvän! Jag undrar om han vet hur mycket jag älskar honom. Får aldrig nog av att säga det, eller av honom. Jag lovar han är en prins som hoppat ut ur en sagobok. Så glad att jag har honom! Hoppas jag får se han bli gammal och grå hårig och skruttig. Its my dream! Idag har jag dansat från 11.00-17.30 och det var ju inte helt fel det heller. Men jag kan ju säga att min hjärna bara snurrar av olika steg. Så nu får danserna vila lite! Nu resten av kvällen tänker jag bara chilla! Vad gör ni nu när lovet rinner ut? Peace out my friends!

Lite bättre iallafall

Lite bättre idag iallafall... Mitt andra inlägg nu..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om för det händer inte något speciellt i mitt liv just nu.. Så ni får ta att det kommer komm lite tråkigare inlägg men det ska nog lösa sig tror jag!

Ikväll var jag ute och träffade kusinen min. Vi pratade i ungefär 1.5 h lite mer tror jag! Det var nice. Sen har jag bara deckare framför tvn. Nu har jag äntligen lagt mig i sängen och ska sova! Så godnatt alla sötisar hoppas ni sover gott i natt!
Peace out!


3 Januari.. & jag har dåligt samvete..

Nu är det så här att jag såg alla era fina komentarer idag.. Förlåt!
Och jag är så grymmt dålig på att updatera er om vad som händer..
Jag vet att jag sagt det 100000000 ggr förr men jag ska verkligen försöka att bli bättre på att uppdatera!

Igår och idag har jag varit på skolan och dansat ballett. Eftersom jag verkligen behöver det och världens bästa lena ändå skulle ha öppen kurs med grunder i ballett 2-4 Januari så passar jag på att gå dit och få dom. Funderar på att börja på ballet till våren igen. Var på gång i början av hösten men slutade igen pgrund av att jag inte kände någon typ och det är inte världens roligaste. Men jag vet inte om jag kommer ha tid så mycket man vill men så lite man har tid med. Tiden bara springer iväg och jag har "fullt upp". Det har jag inte gentligen  men det känns verkligen som om jag har jätte mycket att göra hela tiden.. -.-' Tycker inte ni det?
Igår kväll tog jag bussen till stan vid 20.40 och sov hos min helt amazing pojkvän. Vi spelade lite NHL och så klart förlorade jag med 1-2 inte så mycket tycker ni jag men jag vill verkligen vinna haha.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att dansat. Men ändå känns det som om jag har gjort så sjukt mycket.
Imorgon väntar ännu mer dans men jag ska även gå runt och dela utt mitt CV lite över allt så jag kan få ett nytt jobb och tjäna fett med cash och flytta till stan! Wihow!

Vad gör ni på LOVET?


Nyårsafton och 1 Januari

Nyårsafton:
Nyårsafton inleddes med middag med min pojkväns familj. Vi åt en jätte god macka med räckor blandat med något. Mycket gott var det, senare åt vi rådjur och potatis och någon jätte god sås. Det var riktigt gott faktiskt. Vid 20.00 åkte vi till Carl. Vi skulle festa där men vi åkte hem efter 1.5 h och tog tåget hem till mig istället. Vi kom lagom till tolvslaget för att smälla lite raketer! Jag kan inte säga annat än att det var riktigt mysigt. Efter raketerna satt vi i soffan och pratade med mina föräldrar och deras kompisar . Dom är sjukt härliga tro mig! jag tror vi gick och la oss runt 2 eller 3. Jag somnade direkt, jag var super trött.
1 Januari 2012:
Nytt år igen! Tiden går så sjukt snabbt. För ett år sen trodde jag verkligen inte att jag skulle va där jag är idag. Men jag är tacksam för allt jag fått. Och jag är tacksam förr ett bra 2011 och jag välkomnar ett bra 2012 hoppas jag! Jag kan inte vänta med att få uppleva alla överraskningar 2012 har att erbjuda. Jag hoppas på ett bra år och jag hoppas även att alla andra får ett bra år!
Jag och Pontus vaknade runt halv1 -1 något och startade filmen "priest" för er som inte sätt den tycker jag gott kan se den och dom som sätt den visst var den bra? Efter den kollade vi på "himlen är oskyldigt blå" vilket också är en bra film. Men båda hade redan sätt den innan så jag gick upp och bredde mackor till oss. Jag tyckte det var dags när klockan var 15.00.
Nu i kväll har jag kollat på "Poppers pingviner" spelar NHL på den gamla Xboxen och flyttat över bilderna från kameran från igår! Nu ska jag snart gå och lägga mig! Ska upp tidigt och dansa ballett imorgon!
Så PEACE OUT MY FRIENDS!

RSS 2.0