Some night I wish...

Some Nights - Fun.



Jag skulle behöva några riktigt bra vänner.
Inte för att mina vänner inte är riktigt bra,
jag skulle bara behöva lite omväxling.
Så fort solen går i moln önskar jag mig något bättre,
jag inser inte att det bästa jag kan få
står rakt framför mig.
Jag behöver inte nya vänner, ett nytt jag.
Jag behöver ett nytt jag. Varför handlar
allt om vad jag behöver. Vad behäver mina vänner?
Dom behöver mig.

image description

We got a life to learn, I won't give up.

Musiken flödar från dator, genom mina hörlurar till mina öron. Jag slappnar av. Jag vill bara va mig själv, tänka på mig själv eller ingenting för en minut. Men det går inte. Du finns i mina tankar hela tiden. Det gör inget. Jag älskar att tänka på dig. Jag älskar att ligga och titta på dig. Jag älskar att krama dig, att vara nära dig. Jag älskar att prata med dig,. Jag låg och tittade på dig en stund idag. Det jag såg var inte en pojke, en kille eller något sånt. Jag såg min man. Min otroligt vackra pojkvän. Så fin och underbar. Finns inget bättre. Då insåg jag hur lyckligt lottad jag är. Vilket underbart liv jag har. Tack för att du påminner mig då&då för det är så otroligt lätt att glömma bort. Tack för att du finns. Du är verkligen en ängel.




Even the stars they burn, there is so much they hold in. Like watching the sunrise or the old sky, we got a life to learn, I wont give up.

In the night, the stormy night..

Jag sitter på bussen med känslan rädslan i magen. Tänk om det är sant. Tänk om en så liten sak kan förändra mitt liv. Tänk om det funnits så länge men att jag inte märkt det bara. Rädslan av att inte veta. Rädsla för sanningen. Vad skulle omgivningen säga. Jag vill inte tänka på det. Jag vill inte veta samtidigt som nyfikenheten och allt annat så gärna vill. Det skulle varit det bästa som hänt men jag skulle även varit så otroligt rädd.
Jag känner hur jag börjar må illa sluta tänk sluta tänk.
Finns det någon som förstår?
Finns det någon förståelse alls i denna världen?


Walkin on the..

Halv sover i soffan medans lillebror spelar Sean banan på hög volym 5 meter bort. Det gör inget. Finns inget finare än glada barn.
Jag känner hur mina ögon vill sluta sig och kroppen bara slappna av. Efter en dag fylld av ilska och glädje så kommer det pizza till mig nu.


Butterfly fly away

Jag har tagit första steget ut på stången. Jag måste fokusera, hålla balansen. Mitt mål är att komma över på andra sidan utan göra några snedsteg och trilla. Jag vill inte behöva resa mig igen. Jag vill inte falla ytterligare gånger. Efter femte steget tappar jag fokusen. Jag vinglar till men snabbt inser jag att det gör inget om jag faller. Jag kommer alltid resa mig. Så länge solen reser sig på min himmel kommer jag resa mig upp igen och försöka. Jag kommer alltid försöka. Klarar jag inte det så har jag inte varit svag, vek eller klen. Utan stark. Jag är stark. Du är stark. Vi alla är människor och faller någon gång. Vissa fler än andra. Men så länge vi tar oss upp igen. Det är det som räknas. Att vi tar oss upp.


It'as better this way

När solen och våren kommer efter dagar, veckor och månader av mörker förväntas man också vara gladare, lyckligare och mer omtänksam. Jag kan inte riktigt kliva ut ur mitt skal. Ingen kan heller skala av det. Jag har slutat att bry mig om vad folk tycker är rätt och fel jag hört det så många gånger förut. Det är bättre så här.


I may have fail but I belive.

Nattens mörker har lagt sig över Sverige och endast lamporna lyser upp vårt landskap denna kväll. Idag sitter jag på bussen hem, imorgon står jag på scenen och förmedlar känslor,kroppsråk och rörelser.
Människor kliver på och människor kliver av. Inte bara på denna buss utan även i livet. Olika människor kliver in i livet och så väl lämnar det. Alla har vi en destination att nå. Just nu är mitt men destination hem. Men längre än så vet jag inte. Jag vet inte vart min väg leder mig. Jag drömmer när jag somnar till jag drömmer när jag ser ut genom fönstret. Jag drömmer om vart jag vill att min väg ska ta mig, jag drömmer om mitt mål, vårat mål. Om alla vägar som lett in människor på min väg men som sedan lätt därifrån.
Vänner kommer inte alltid finnas där. Dom har också destinationer att nå till. Men det kommer alltid finnas lite ljus som alltid kommer tändas när nattens mörker lägger sig. Precis som gatolykterna tänds när mörkret saknat smyger sig på.
Men just nu behöver jag bara konsentrera mig på att nå min närmsta destination. Hem.


A stormy night

Pradise.

Solen har varit framme hela dagen.
Just nu sitter jag inne på mitt rum och tittar ut och ser hur solen sakta försvinner ner mot horisonten. Himlen färgas sakta till rosa.
Vad gjorde jag för att hamna här inne. Ett fönster. En hel värld. Jag vill plocka fram ett leende och bara le mot världen. Varför ska jag le när jag inte har något som ler tillbaka. Mina tankar snurrar runder som en karusell i mitt huvud. Man blir knäpp av att tänka för mycket så slutar med det och låter iställert känslorna flöda runder till låten  Paradise-Coldplay

Peace


RSS 2.0